Участь у онлайн- марафоні на тему « В єднанні-сила!»

                                                      

В єдності- наша сила!

Сьогодні, 18 лютого, Рахнівсько-Лісова СЗШ І-ІІІ ступенів приймала участь у онлайн-марафоні на тему «В єднанні -сила!», який було організовано ГО «Ми- Вінничани» для старшокласників шкіл, ліцеїв та студентів технікумів, коледжів та вишів. На зустрічі були присутні учні та учителі 11 шкіл області та студенти ВДПУ, серед них і наша Рахнівсько-Лісова СЗШ І-ІІІ ступенів, яка завжди цікавиться найактуальними подіями та має чітку громадянську позицію. Шкільну громаду представляли учні 11 класу Шкуратенюк Яна, Дубчак Богдан, Швець Вікторія та Кіщук Ігор, а також педагоги - Філіпішина І.І., Пастушина О.Д.
Дана зустріч мала за мету обговорити питання: що є запорукою державної єдності, процес державотворення від часів Русі до сьогодення, поняття національної єдності, незалежності, проблеми формування ідентичності і зовнішні чинники. Також ця зустріч дала можливість почути різні думки і познайомитись із розумними та цікавими людьми.
У ході зустрічі було визначено, що запорукою державності України є- єдність та впевненість у державі. Єдність- запорука майбутнього народу; єдність- у різномаїтті мов, традицій, культур, історичного минулого; єдність є не тільки базовою цінністю громадян країни, а й обовязковою умовою успішного супротиву зовнішній агресії.
Дякуємо організаторам за цікаве спілкування та чекаємо на нові запрошення на зустрічі.




Коментарі