Останній дзвінок

 

Сьогодні останній день шкільного навчання.  
І сьогодні  завершується нелегкий 2021-2022 навчальний рік, який війна розділила на дві половини – до 24 лютого  і після. На жаль, цього року в нашому ліцеї урочисто не пролунав останній дзвоник, учні не зібралися на  шкільному подвір’ї. Стіни рідної школи тримають у собі ностальгію за дзвінкими дитячими голосами. Дуже шкода, що випускники не отримали свята, яке буває раз у житті. Але Країна Знань перегорнула ще одну свою сторінку та надихає рухатись далі. І свято сьогодні  відбулося, але в незвичній дистанційній формі. Були вітання від директора ,учителів. Для багатьох школярів   нетрадиційний  останній шкільний дзвоник сповістив про початок канікул, а для випускників – це початок дороги у доросле  та самостійне життя, у якому – нові вершини та нові досягнення. Дорогі випускники, бажаємо вам щасливого життєвого шляху, сповненого успіхами та здобутками.
Висловлюємо  слова вдячності педагогам, які закладали основи шкільної дружби, почуття колективу, любов до навчання і своєю невтомною працею прищеплювали гуманістичні цінності.
Дорогі батьки, вітаємо Вас з Останнім дзвінком, адже в цей рік витрачено чимало ваших старань і зусиль, вкладено ваше натхнення і любов. Дякую за допомогу і підтримку.
Зичимо добра й благополуччя, здоров’я і миру у ваших домівках!
Цьогорічний дистанційний останній дзвоник запам’ятається надовго, але сподіваємося, що у наступному році ми  повернемося до традиційного святкування!

Ось і останній дзвінок для наших учнів! Закінчено черговий шкільний навчальний рік! Вдалих підсумків, великих досягнень, хороших результатів у навчанні, дорогі дітки! Нехай літній відпочинок, довгоочікуванні канікули зустрінуть Вас:мирними світанками, яскравим сонечком,гарним настроєм, міцним здоров'ям, подарують нові відчуття і враження, додадуть позитивних емоцій і зарядять енергією на майбутній навчальний рік. Бажаю Вам, мої хороші, цікаво і корисно провести кожен день цього сонячного літа, бажаю як слід скучити за школою і підготуватися до осіннього балу яскравих фарб і нових знань. До зустрічі в новому навчальному році!!!

Відеосюжет Пролунав Останній дзвінок


От скінчились уроки, скінчилось навчання,
Розставання надходить нам час.
І звучать найщиріші і милі вітання
Й побажання найкращі для нас.
На лінійку зібралась уся наша школа
Й пролунає останній дзвінок.
І проляжуть дороги аж за виднокола,
В серці лишиться кожен урок.
Стільки років ми стежку до школи топтали
І по снігу й по щедрій росі.
В рідній школі росли і знання здобували
І дружити навчилися всі.
А тепер, ніби птахи, гніздо покидаєм,
Щоб пізнати життя й дивосвіт.
Прощавай, рідна школо, ми вже відлітаєм —
Нам бентежних сімнадцять літ!
Тут лишаєм дитинство і спогади чисті.
І йдемо в невідомі світи.
Рідна школо! По доброму і урочисто
Рідним вогником з вікон світи!
Ми виходимо звідси вершини долати
Та робити нові відкриття.
Рідна школо! Ми будем тебе пам’ятати
Кожен день, кожен раз — все життя!

Коментарі