14 лютого - День Святого Валентина


Добре та романтичне свято – день Святого Валентина, прийшло до нас зовсім недавно. Цей день прийнято вважати днем ​​закоханих, але, не дивлячись на це, все люди дарують один одному сюрпризи і подарунки, висловлюючи свою симпатію та любов. А як ви проводите день святого Валентина для дітей?Дуже часто дорослі сумніваються в необхідності цього свята, вважаючи, що День Святого Валентина – це день закоханих і не обов’язково залучати до нього і відзначати його з дітьми. Багато батьків упевнені – День Святого Валентина – європейське свято і не потрібно прищеплювати дітям і підліткам традиції заходу, нав’язані телебаченням. Насправді немає нічого поганого в цьому святі, ми впевнені, що інформація про нього не завдасть шкоди дітям і підліткам. Ви можете не розповідати всю історію цього дня зовсім маленьким дітям, згодом вони все дізнаються, а зараз просто не зрозуміють.Дітки шалено люблять малювати або робити своїми руками вироби, а потім дарувати їх своїм коханим мамі і татові, братику або сестричці. Тому ще один привід для вираження своїх щирих почуттів і створення подарунка для коханих батьків, може стати День Святого Валентина.Ви самі також можете приготувати подарунки для улюблених діток. Це необов’язково повинна бути якась дорога річ, адже всі знають, що прояв турботи, любові і уваги – це найкращий подарунок. Як відомо діти дуже творчі і талановиті особистості, тому їм буде дуже цікаво якщо ви залучите їх в захоплююче приготування до Дня Святого Валентина.

Наприклад, можна своїми руками створювати «валентинки» – вітальні листівки до цього свята, вирізаючи їх з різнокольорового паперу або картону у формі сердечок і прикрашаючи різними намистинами, стразами і стрічками.

Прикрасити квартиру зробленими своїми руками гірляндами з сердець, можливо з фотографіями вашої родини. Таке цікаве приготування і святкування свята Дня Святого Валентина не тільки розвеселить дітей, зміцнить вашу сім’ю, але і допоможе розвинути дитячий талант і творчість.

Гірлянда з об’ємних сердечок – теж дуже ефектний декор для будинку на День Закоханих. Виріжте з яскравого візерунчастої паперу чотири серця однакової форми але різних розмірів. Складіть їх разом, від більшого до меншого, зігніть навпіл і прошийте по згину. Розпушіть  все сердечка, щоб виріб став обємним. Готові серця закріпіть на яскравій та міцній нитці.

Серед холодної зими є чудове свято любові – День Святого Валентина. Традиційно закохані зізнаються один одному в любові і дарують милі подаруночки. Однак любов – це не тільки романтичні почуття між двома людьми. Вона стосується і великих, і маленьких, і старих, і молодих, тому що любов – основа нашого життя. Тому кожен, хто хоче висловити свої почуття, може скористатися моментом, щоб красиво сказати про свою прихильність і подяки. А ми зібрали для вас – ідеї на день святого валентина, яке можна відсвяткувати в родинному колі. Адже самі милі подарунки – це подарунки, зроблені своїми руками.А діти просто обожнюють це емоційне свято. Для батьків же День Валентина – можливість поговорити про те, наскільки важлива в нашому житті любов, що вона має різні прояви і вимагає до себе трепетного ставлення.





Коментарі