День батька


18 вересня міжнародна спільнота відзначає День батька. Це свято на честь усіх татусів. Цього року воно особливо значуще та дещо болюче для України, адже багатьох татусів немає поряд зі своїми родинами.

З початком російсько-української війни образ батька-захисника, який зі зброєю в руках відстоює незалежність нашої держави, став вирішальним у формуванні сучасної української молоді. Кожного року, в третю неділю вересня, українське суспільство за підтримки держави відзначає неофіційне свято Всенародний День Батька, нагадуючи світові про засадничі духовні та моральні цінності Батьківщини, які уособлює цей образ.

Після широкомасштабного вторгнення рф в Україну 24 лютого цього року приклади мужності, відваги, незламності українських захисників надихнули багатьох підлітків присвятити своє життя військовій справі. Приклади стійкості та героїзму українських військових, мужніх чоловіків, які захищають не лише власну родину, а й сім’ї в багатьох цивілізованих країнах, також спонукали митців у всьому світі до створення образу справжнього батька-захисника, готового на самопожертву заради щасливого мирного майбутнього дітей в усьому світі, якій уособлює непереборний український народ.

Усіх батьків вітаємо з їхнім «професійним» святом! Найтурботливіші, терплячі та люблячі, живіть довго і щасливо, будьте бадьорі та повні сил, залишаючись вірною підтримкою та опорою для своїх улюблених дітей. 

Бажаємо сімейного затишку та добробуту, здоров’я, мирного неба та впевненості у майбутньому всім татусям!



Коментарі