День Збройних сил України


День Збройних сил України — загальне професійне свято всіх українських військовослужбовців. Сьогодні воно має особливе значення, адже вкотре за свою історію Україна бореться за свободу та неззалежність проти нападу росії. 

Це загальнонаціональне свято в нашій державі, адже українці згуртувалися і довели, що весь народ може стати на оборону своєї країни, і кожен громадянин, незалежно від віку, може долучитися до захисту України в різних своїх можливостях, методах та допомозі.

На наших військових покладена священна місія — боронити рідну землю та берегти мирне життя народу. Тому ми возвеличуємо силу української армії, її незламність, мужність та непоборність. З великою гордістю в душі прославляємо солдат, які героїчно виконують військовий обов’язок на рідній Україні

 Шановні військовослужбовці! Захисники та захисниці нашої неньки України! Щиро вітаємо Вас із Днем Збройних сил України! Ми вдячні Вам за мужність, силу, витривалість, патріотизм. За те, що Ви ціною свого здоров’я та життя бороните кордони України та захищаєте її інтереси; твердо тримаєте позиції та відбиваєте напади ворогів, щоб ми могли жити в затишних оселях та працювати. Ви робите все можливе, щоб ми мали можливість жити в мирній, заможній, вільній і по-справжньому європейській країні.

Ми дякуємо Вам за те, що Ви захищаєте нас, наших рідних та близьких, нашу рідну Україну, її цілісність та недоторканість, її гідність.
Бажаємо всім воїнам міцного здоров’я, невичерпної енергії і незламної віри, мирного неба, благополуччя, а їхнім сім’ям – героїв, які завжди повертаються додому!
Нехай Господь єднає Україну в мирі та злагоді! Нехай ангели оберігають Вас від небезпеки і повертають живими додому з перемогою.
Все буде Україна - ми віримо в це всім серцем!

Коментарі