День Єднання


 

В єдності наша сила!

16 лютого в Україні святкують, другий рік поспіль, особливе свято — День єднання. Наша єдність має залишитись міцним ланцюгом, який захищає та оберігає всіх нас і Україну не тільки в цей день, а й на віки. Тільки разом ми сильні, бо наша сила – у єдності.
У Рахнівсько-Лісовому ліцеї день 16 лютого був доволі насиченим. Було проведено ряд заходів, як в режимі офлайн так і онлайн: учні 1-А класу проходячи квест, відчули, що тільки разом вони сила, яка веде їх до перемоги, а сила їх – у єдності, у 1-11 класах пройшли тематичні години спілкування : «Ми – українці» у 1-3 класах,де діти створювали цікаві композиції, малювали малюнки, читали вірші про славну неньку- Україну; «Я – людина. Ми – родина. Дім наш – Україна.» з переглядом мультимедійних презентацій та обговоренням в 4-6 класах; «Україна-єдина країна», " Україно, твоя сила в єднанні "в 7-11 класах із переглядом цікавих матеріалів, які дали відповіді на багато запитань і показали, що двадцяте століття залишило нам у спадок вирішальні події минулого, які, віддаляючись, не втрачають своєї значущості та актуальності. Класні керівники підійшли до цього креативно і творчо.У бібліотеці ліцею була організована книжкова тематична виставка «Україна – Батьківщина. Я- її мала частина», яка була покликана поглибити знання про історію України, виховувати патріотичні почуття, повагу до державних свят і символів України.
Заходи, проведені в цей день, подарували розуміння того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Навіть зараз, в нелегкі часи для нашої Батьківщини, ми не перестанемо вірити, що територіальна цілісність України, навіки залишиться непорушною. Адже вона скріплена кров’ю мільйонів незламних борців минулого століття і тих, хто і зараз веде боротьбу з ворогом, який посягнув на цілісність нашої держави. Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.
All reactions:
Ви, Юлія Перепечай, Інна Філіпішина та ще 32

Коментарі