Рік НЕЗЛАМНОСТІ


                          
РІК НЕЗЛАМНОСТІ:

24 ЛЮТОГО РІЧНИЦЯ ПОВНОМАСШТАБНОГО ВТОРГНЕННЯ

24 лютого 2022 року російська федерація здійснила повномасштабне вторгнення в Україну. Так розпочалася ескалація війни, що триває ще з 2014 року.
Від цієї дати минув рік, протягом якого українці показали всьому світу свою сміливість, гідність та незламність. 365 днів українські військові та цивільні пліч-о-пліч протистоять російському загарбнику й стоять на захисті незалежності, державності та національної ідентичності.
Події в різних містах України, до яких прийшов загарбник, вразили світову спільноту, зокрема й жахливі воєнні злочини росії в Бучі, Бородянці, Макарові, Ірпені та інших населених пунктах Київщини.
Тисячі найкращих українців стали на захист нашої держави і боронять її у цю мить. Тисячі, з перших днів вторгнення, стали волонтерами і одночасно — надійним тилом для наших військових. Наші лікарі оперують під обстрілами, вчителі читають лекції з окопів та бомбосховищ, рятувальники першими долають наслідки ракетних атак, енергетики, попри все, несуть світло у наші домівки. А ще комунальники, пекарі, продавчині та водії... Сила духу українського народу вражає. Нас не злякали ракети, обстріли, відключення світла, постійний психологічний тиск, біль і розчарування.
Українці – незламні, нескорені, об’єдналися у лютому 2022 року й так вже рік, у неймовірно складних умовах демонструють всьому світові свою волелюбність і більшість демократичних країн світу об’єдналися й підтримують Україну в нелегкій боротьбі з ворогом. Ми проходимо через біль гірких втрат у боях за рідну землю. Ми не зазіхаємо на чуже, але й свого не віддамо. Дорослі й малі, з перших днів повномасштабної війни об’єдналися для надання підтримки нашим захисникам.
Сьогодні учнівський та педагогічні колективи Рахнівсько-Лісового ліцею згадували події, для кожного з нас, найдовшого року нашого життя, дякували всім, хто кує перемогу та поминали тих, хто поклав своє життя на вівтар свободи та гідності.
Спільними зусиллями ми Переможемо! Боремося за нашу Незалежність, за нашу Свободу.


Коментарі