День Компліментів



 Всесвітній день компліменту

1 березня кожного року світ відзначає позитивне свято – Всесвітній день компліменту (World Compliment Day).
Вдало та вчасно зроблений комплімент – це потужна “зброя”, щоб зробити людину щасливішою та підняти її самооцінку. У такий важкий час ми особливо потребуємо добрих слів та підтримки.
Час виникнення цієї події невідомий, проте нідерландський Національний день компліментів вплинув на розповсюдження такої цікавої ідеї. Кожен охочий може приєднатись до Всесвітнього дня компліменту, просто зробивши щирий комплімент близькій людині чи зовсім незнайомому перехожому. Адже приємні слова здатні підвищити самооцінку, зробити людину щасливішою та прибрати емоційну напругу у відносинах. Науково доведено, що соціальне схвалення впливає на наш мозок так само, як і грошова винагорода.
Сьогодні компліменти робили і в нашому Рахнівсько-Лісовому ліцеї. Родзинкою була перерва позитиву «Комплімент кожному», коли приємними словами та закладками з компліментами діти «пригощали» один одного.
Сьогодні найкращі компліменти нашим захисникам України. Немає такого слова, яке б могло описати всю ту вдячність, яку відчуває кожен українець. Діти кажуть, що Ви - супергерої, а дорослі - що Ви цвіт нації. Віримо у Вас та нашу перемогу! Робіть компліменти та отримуйте їх від інших!


Коментарі