Весна у серденьку бринить



Весна у серденьку бринить.
Діти - найдорожчий наш скарб, і не лише для батьків, а й для країни, адже вони - це майбутнє! Саме їх майбутнє захищають наші воїни у цій страшній війні і ми дякуємо нашим захисникам за кожен новий день. А ми з вами, незважаючи на обставини, на тривоги, ракетні обстріли та біль від втрат – намагаємось забезпечити їм дитинство на яке вони заслуговують, дати їм максимально позитивні емоції. Водночас, діти – це і найбільша наша опора, вони дарують нам сили, коли здається що все погано, адже нічого так не сповнює енергію, як дитячі обійми і слова «мама все буде добре».
Ми з вами навчилися жити в нових умовах, і вже знаємо, що емоціям радості є місце навіть у часи війни. Вони потрібні, вони допомагають, вони роблять нас «незламними»!
Саме такі емоції переважали сьогодні у наших хлопчиків, які вітали своїх чарівних та милих дівчаток зі святом Весни.
Сьогодні ми із задоволенням вітаємо з першим весняним святом наших добрих, красивих, розумних, чарівних, чарівних, граціозних дівчаток! Ми щиро бажаємо Вам залишатися такими ж активними, цілеспрямованими, неординарними, і зберегти свою унікальність на всі випадки шкільного життя. Нехай поруч завжди будуть надійні друзі і подруги, підтримка і турбота близьких. І нехай кожен день цієї весни приносить Вам нові приводи для гордості собою, нові причини для посмішки і додаткові підстави для щастя. Нехай всі ваші бажання виконуються, а у ваших сім’ях буде мир і благополуччя, а в серцях живе вічна весна!





Коментарі